FINIT PRO d.o.o.
društvo za računovodstvene usluge te prodaju informatičke opreme i održavanje mreža i sistema.

Osnovani smo 12.06.2015. godine u Sarajevu
Mi smo mladi tim stručnjaka koji smo se odvažili pokrenuti našu privredu kroz podršku raznim oblicima organiziranja u bh privredi, kako bi naši poslovni klijenti, komitenti na najbolji način odgovorili na sve izazove koje susreću tokom svog poslovanja.

Sjedište našeg društva nalazi se u poslovnom kompleksu na Čengić Vili, ulica Ferde Hauptmana 7, 1. sprat. Bavimo se pružanjem svih vrsta knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, te poreznim i finansijskim savjetovanjem. Prodajemo informatičku opremu po pristupačnim cijenama kako fizičkim tako i pravnim licima. Za pravna lica održavamo mreže i sisteme. Jednom rječju u nama imate najbolju poslovnu podršku jer zadovoljavamo sve administrativne potrebe preduzeća, a za koje ona ne izgrađuju vlastite resurse. Naša spremnost da zadovoljimo sve Vaše potrebe rezultuje i sa našom uspješnom saradnjom sa eksternim firmama koje nas nadopunjuju svojim znanjem i praćenjem aktuelnosti. Tu prije svega mislimo na renomiranu edukativno konsultantsku kuću poput Revicona, te pravnu podršku koju nam pruža jedan od najuspješnijih advokatskih ureda u BiH, Advokatski ured Senad A. Dupovac. FINIT PRO d.o.o. preuzima vođenje Vaših knjiga i finansijsko kao i informaciono poslovanje za Vas i omogućava Vam da se bavite uspješno svojom osnovnom djelatnošću.

Naša saradnja sa klijentima je dugoročna i zasniva se na međusobnom povjerenju. Korektan odnos, stručna i precizna informisanost i upotreba najnovijih tehnologija u radu, odrednice su kojima se vodimo u našem poslovanju. Izvještavamo klijente na bosanskom te engleskom i njemačkom jeziku

Iskustvo i znanje...100%
Pristupačnost...100%
Efikasnost...100%

Zašto izabrati FinitPro d.o.o.?

Naša saradnja sa klijentima je dugoročna i zasniva se na međusobnom povjerenju.
Misija

MISIJA našeg društva je pokrenuti bosanskohercegovačku privredu i sveopće blagostanje društva  kroz snažnu stručnu, sposobnu, entuzijastičnu podršku mladog tima profesionalaca.

Vizija

VIZIJA : Naše preduzeće vidimo kao budućeg nosioca poslovne podrške za preduzeća u sarajevskoj regiji pa i šire. Želimo da da aktivno utičemo na kreiranje boljih poslovnih odnosa.

Ciljevi

CILJEVI preduzeća su poslovni prosperitet, okupljanje mladih profesionalaca, pružanje jedinstvene poslovne prilike mladima, podizanje poslovne etike i vraćanje računovodstvene i informatičke struke na nivo koji iste zaslužuju.

Klijenti o nama

Iskusan računovođa je uvertira za uspješno poslovanje, te smo mi svoje poslovanje dali u ruke timu iz FinitPro d.o.o. i prezadovoljni smo. Dobili smo kvalitetnu uslugu od samog osnivanja naše firme pa do danas. Dostupnost i kvalitet rada je na visokom nivou.- Agencija Studio 387 Sarajevo
Svojim znanjem, iskustvom, tačnošću, širokim spektrom usluga, individualnim pristupom i nadasve korektnim poslovnim odnosom FinitPro d.o.o tim je unaprijedio poslovanje moje firme. - Amina trade d.o.o. Sarajevo